Užitak i trajnost mesa su povezani opštim higijeničnim kondicijama u pogon za obradu mesa. Bezbednost gotovog proizvoda zavisi od bioloških i ostalih zagađivača koji se prilepe na površinu mesa tokom obrade. Ovo se može postići samo osiguravanjem pravilno očišćenih površina. Ukoliko transporter pažljivo je projektovan rizik kontaminacije hrane u direktnom kontaktu sa njom na transporteru je nizak. Pored smanjenja rizika po bezbednost hrane na transporterima, dobrzo projektovani transporter zahteva manje sveže vode i hemikalija da bi se postigla željena higijena a pri tom smanjuje količinu otpadne vode i štedi ljudske resurse. Tokom projektovanja i proizvodnje ne samo da težimo ka usaglašenost sa zadatim kriterijumima, već i primenjujemo rešenja koja obezbeđuju dugoročan i efikasan rad. Tokom projektovanja, konstruisanja, proizvodnje i instalacije blisko sarađujemo sa našim klijentom kako bi smo obezbedili da transporter ispunjava sektorske higijenske zahteve industrije prerade mesa i bezbednosne zahateve specifične za kompaniju. Za savete i ponud kontaktirajte nas.
- Formulirajte Vaše potrebe
- Proverite sa našim osobljem
- pripremimo indikativnu ponudu
- pripremimo obvezujuću ponudu
- projektujemo transporter
|